wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Het hoogtepunt van mijn vakantie

luxe-hottub

Ik ben vorige week een weekje bij mijn grootouders in hun boerderij geweest en ik wil nu alweer terug. Ze hebben sinds kort een nieuwe tuin met buitenkeuken en een hottub en daar komt echt niks bovenuit. We hebben bijna elke dag in de tuin genieten van vers gebraden vlees en groentes terwijl ik en mijn nichten lekker lagen te genieten in de hottub. Zodra ik mijn vakantiegeld heb weet ik waar ik het aan uit ga geven want mijn tuin kan wel een upgrade gebruiken, dat ik eerder een plaats nu!

 

Door warm en koud

Mijn grootouders hebben een hottub kachel voor hun hottub en het is ideaal. Je zet dat ding aan en het is gaan, geen geneuzel niks! Aanzetten, omkleden, en het water is de perfecte temperatuur om lekker in weg te dromen. We hebben met de meiden urenlang zitten wine en dine-en in het water, daar is echt niks tegenop te boeken. Ik ga echt een hottub in de tuin zetten, dan hoef ik niet meer op vakantie want dat doen we dan lekker in de eigen tuin! Met de barbecue erbij mist er niks meer.

 

Van plaats naar paradijs

Ik heb nu dus een tegeltuintje, enkel maar saaie betonnen tegels en wat plantenpotten. Ik wilde er al jaren iets mee doen maar er kwam maar niet van. Nu heb ik toch wel echt de motivatie om de tegels om te toveren tot een waar paradijs. Die lelijke tegels eruit, nieuwe bomen en planten erin, de schutting goed laten boenen, en natuurlijk een hottub. Ik tover het om tot een wellness oord waar ik echt nooit meer uit ga komen. Ik kan zelfs met mijn laptop vanuit de hottub werken als ik daar zin in zou hebben. Daar zegt toch niemand nee tegen?