wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Tips om zelf je huis te verkopen

huis verkopen zonder makelaar gratis

Wanneer je je huis wilt verkopen kan dit natuurlijk door middel van een makelaar in te huren. Heb je meer met het idee huis verkopen zonder makelaar gratis? Dan zijn er meerdere tips die je in gedachte kunt houden. Een daarvan is het volgende. Kies altijd de juiste periode om te verkopen. Wacht even met het verkopen van jouw huis als er al meerdere huizen te koop staan in je buurt. Tijdens de feestperiode of een lang weekend zullen er ook niet veel mensen op zoek gaan naar een koophuis. Wacht dan nog even met het te koop zetten van jouw huis. Ook goed om te weten is het feit dat je een realistische vraagprijs moet vinden om zo snel mogelijk van je huis af te komen. 

huis verkopen zonder makelaar gratis

Belangrijke dingen om te weten wanneer je je huis verkoopt

Als je wilt dat je huis zo snel mogelijk wordt verkocht moet je erop letten dat je huis in goede conditie is. Zorg ervoor dat je je huis voorziet van een nieuwe laag verf. Ook kapotte dingen moeten worden gerepareerd. Denk aan een barst in de muur of een douche die kapot is. Voer dus zelf altijd het opknapwerk uit. Zo maakt je huis een betere indruk bij de potentiële kopers. 

Ruim je huis op. Zorg ervoor dat je huis er netjes uitziet. Het huis oogt zo een stuk rustiger en dit heeft een positieve invloed op de mensen die je huis komen bekijken. Eenvoud is belangrijk. Haal persoonlijke dingen weg. Zo krijgen potentiële kopers een beter beeld van hoe zij er zouden kunnen wonen.