wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Strakke vloer zonder voegen

pvc vloer betonlook

Wil je een vloer die de looks van beton heeft, dan heb je natuurlijk het liefst geen voegen in je vloer. Door gebruik te maken van een PVC vloer betonlook kun je kiezen om geen voegen te hanteren, waardoor je het uiterlijk hebt van een betonvloer maar de voordelen van PVC. De gemiddelde klusser kan de vloerdelen eenvoudig zelf leggen, maar wil je er zeker van zijn dat je de perfecte vloer krijgt kun je dit ook uitbesteden aan knulst-pvcvloeren.nl. De specialisten weten exact hoe ze een vloer moeten leggen, waar je overigens zeer lang plezier van hebt.

Overal te leggen

Het voordeel van PVC vloer betonlook is, dat je deze vloer overal neer kunt leggen. Laminaat of hout is niet geschikt om in natte ruimtes neer te leggen, maar de PVC vloer kun je dit eenvoudig doen. Wil je een mooie betonlook vloer door de hele woning, inclusief het toilet en de badkamer dan is dit heel goed mogelijk. Op deze manier krijgt je woning een nog strakkere uitstraling. Geen last van voegen, die de vloer minder strak maken en afdoen aan het uiterlijk wat je wilt bereiken met de vloer. Industrieel maar toch een mooi warm effect, wat past bij ieder interieur.

Verschillende kwaliteiten

Net als alle andere vloeren heb je bij een PVC vloer betonlook ook te maken met merken en kwaliteiten. Vaak wordt het onderscheid gemaakt in de rug van de vloer, en de afwerking waar het verschil van kwaliteit zit. Een PVC vloer van goede kwaliteit, heeft een rug welke mooi vlak en stabiel is om aan te brengen. Bij vloeren die van mindere kwaliteit zijn is dit ook minder, net als de afwerking. Hoe beter de kwaliteit, hoe unieker de vloer is. Bij de duurdere merken komen bijna geen herhalingen voor, dit betekent dat de vloer zeer realistisch is.