wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Prachtig uiterlijk van een gebouw

houten gevelbekleding

Houd je van een natuurlijke uitstraling bij een gebouw dan is houten gevelbekleding echt iets voor jou. De natuurlijke materialen zorgen ervoor dat je een schitterende gevel hebt, die ook nog is bekleed met een duurzaam natuurlijk materiaal. De gevelbekleding van Plastica.nl is ook onderhoudasarm, dit betekent dat je niet ieder jaar hoeft te schilderen of te beitsen. Voordeel met hout is ook dat het ieder jaar dat het aan de gevel hangt alleen maar mooier wordt. 

houten gevelbekleding

Uitsluitend duurzaam hout

 

Je wilt natuurlijk niet als je voor een houten gevel kiest van je woning of je bedrijf dat je hout hebt want niet milieuvriendelijk is gewonnen. Duurzaamheid is vandaag de dag een belangrijk item voor alle producten en materialen. De houten gevelbekleding van Plastica heeft een keurmerk, hiermee weet je zeker dat je te maken hebt met duurzaam hout. Het hout wat wordt gebruikt voor de beplating is gewonnen uit verantwoord beheerde bossen, kies je voor onze bekleding dan denk je ook aan het milieu.

houten gevelbekleding

Verschillende soorten bekleding

 

Omdat er verschillende soorten houten gevelbekleding in het assortiment zit van Plastica.nl kun je de geschikte houtsoort kiezen. Bepaalde opties met kleuren zijn mogelijk, wil je een houtsoort waar je geen last hebt van barsten en knoesten maar altijd een gave plaat blijft? Dan is tripanel aan te raden, deze beplating is samengesteld uit meerdere lagen hout. Tevens zijn de panelen perfect afgewerkt met een acryllak die op water gedragen is. Voor welk materiaal je keuze ook is, alle plaatmaterialen zijn prima te verwerken en het monteren ervan is vrij eenvoudig te doen. Natuurlijk kun je voor vragen contact opnemen met Plastica.nl.