wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Loungesets en andere tuinmeubels vergelijken

Op https://www.tuinmeubel.sale/ kun je vele verschillende tuinmeubels vergelijken, waaronder loungesets. Op de website kun je een groot aanbod vinden aan tuinmeubels. Zo zijn er onder andere tuinsets, tuinbanken, tuinstoelen, en tuintafels. Elk product ziet er weer anders uit en is bijvoorbeeld van een ander soort materiaal gemaakt. Zo is elk product uniek. Je kunt op de website rondscrollen om het aanbod te bekijken, maar je kunt ook filteren op de dingen die je zoekt. Zo kun je bijvoorbeeld sorteren op populariteit, maar ook op nieuwheid. Daarnaast kun je zoeken op de artikelen die het best worden beoordeeld. Uiteraard kun je ook op de prijs filteren, bijvoorbeeld van laag naar hoog. Zo kun je gemakkelijk de goedkoopste loungesets bekijken, en filteren op jouw budget. Je weet dan zeker dat je niet teveel betaalt.

De 4 Seasons Cordoba loungeset: comfortabel en elegant

Er zijn een heleboel loungesets te vinden op https://www.tuinmeubel.sale/. Eén daarvan is de Cordoba loungeset. Deze loungeset is geschikt voor vier seizoenen en kun je dus altijd buiten laten staan. Bovendien zijn de kussens ook geschikt voor alle weersomstandigheden. Wanneer het gaat regenen, hoef je de kussens dus niet steeds naar binnen te dragen. Zo weet je zeker dat de loungeset lang mooi blijft en jarenlang meegaat. De set is gemaakt van een aluminium frame, dat volledig onderhoudsvrij is. Je hebt dus geen extra werk van deze loungeset. Het tafelblad is gemaakt van teakhout, dat lang mee gaat en goed bestendig is tegen kou en regen. Wel kan teakhout gaan vergrijzen. Wanneer dit gebeurt, is het verstandig om het tafelblad even schoon te maken met speciaal schoonmaakmiddel.

 

De onderdelen van de Cordoba set

Wanneer je de Cordoba loungeset bestelt, dan zul je een aantal onderdelen ontvangen. Zo is er de driezitsbank, een tweezitsbank, en een middenelement. Dan zijn er nog twee lounge tafels, die je handig naast of onder elkaar kunt plaatsen. De tafels kun je krijgen in verschillende afmetingen en hoogtes. Ook kun je er nog een poof bij kopen. Zo heb je een extra zitplekje en bovendien ziet een poof er heel leuk uit. Op de website van Tuinmeubel Sale kun je veel informatie vinden over de Cordoba. De afmetingen staan hier precies aangegeven en ook de prijs kun je meteen aflezen op de website.