wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Houten trapleuningen bij RVSvakman.nl uitgelicht; Grenenhout

Bij RVSvakman.nl kunt u vanaf nu ook houten trapleuningen bestellen, gecombineerd met RVS leuningdragers en einddoppen; Een bijzondere combinatie tussen de warme en natuurlijke uitstraling van hout en de moderne en strakke look van RVS. In een serie blogartikelen lichten wij de diverse houtsoorten die wij aanbieden uitgebreid toe. Ditmaal zullen we u wat meer vertellen over de trapleuningen van grenen, een mooie trapleuning hout met een goede prijs kwaliteit verhouding!

Grenen, ook wel grenenhout genoemd, is het hout afkomstig van de diverse Pinus soorten, met name de Pinus Sylvestris. Grenen is een van de meest gebruikte naaldhoutsoorten in Nederland en België en staat bekend om het levendige patroon dat ontstaat door het roodachtige kernhout en het lichte spinthout. Trapleuningen van grenen staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en zeer gunstige prijs – kwaliteit verhouding.

 

Binnen ons assortiment grenen leuningen inclusief RVS leuningdragers en uiteinden hebben wij een selectie van de populairste leuningdragers gemaakt. Het kan natuurlijk altijd dat u de voorkeur geeft aan een andere leuningdrager die hier niet bij staat. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op. In principe zijn alle RVS leuningdragers ‘rond’ ook geschikt voor onze ronde houten trapleuningen. Wij zullen u op korte termijn terugkoppeling geven of deze drager in combinatie met een grenen leuning mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn.

 

Bij RVSvakman vindt u een mooie selectie grenen leuningen, waarbij u in basis de keuze heeft uit onbewerkt grenen (ook wel blank en naturel genoemd) en grenen gelakt. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse leuningdragers van RVS en ook kunt u kiezen uit een drietal afwerkingen van de uiteinden; RVS einddoppen of een houten uiteinde, waarbij u kunt kiezen uit een vlakke of een bolle afwerking van het hout.