wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Eindelijk het moment van de verhuizing

huurwoning opleveren

Het heeft even geduurd, maar dan is het eindelijk zover je gaat verhuizen naar een andere woning. Van de flat met een balkon, naar een riante benedenwoning met een tuin om van te genieten. Maar het ergste komt pas als je bent verhuisd, je moet de huurwoning opleveren aan de verhuurder. Wanneer je er jaren hebt gewoond kan het zeker een grote klus zijn, misschien zijn er muren verwijderd en deuren eruit gehaald die teruggeplaatst moeten worden. Met Wovia aan je zij wordt alles een stuk eenvoudiger. Zij gaan ervoor zorgen dat de woning wordt opgeleverd volgens de eisen van de verhuurder.

huurwoning opleveren

Hoe gaat Wovia te werk?

In de meeste gevallen krijg je van de verhuurder een lijst met werkzaamheden, dit kunnen dingen zijn die of verwijderd moeten worden of teruggeplaatst moeten worden. Specifieke eisen zijn voor Wovia geen probleem, een huurwoning opleveren behoort al jaren tot de ervaringen van het bedrijf. Door het grote netwerk wat zij hebben opgebouwd kunnen alle klussen groot en klein heel eenvoudig worden uitgevoerd. Jij hoeft je alleen zorgen te maken om de verhuizing, de rest eromheen nemen wij je uit handen tot in de puntjes.

huurwoning opleveren

Verwijderen van tapijt, laminaat en andere vloerbedekking

Jaren geleden heb je plavuizen laten leggen door het hele huis, nu je gaat verhuizen kom je erachter dat deze er helaas uit moeten. Nadat Wovia alle spullen heeft vervoerd naar de nieuwe locatie moet je toch na gaan denken over de huurwoning opleveren. De verhuurder heeft al aangegeven dat de vloer er compleet uit moet, daar komt gelukkig Wovia weer om te hoek kijken. Zij kunnen op een professionele wijze de vloer verwijderen zodat jij uit de zorgen bent. Op de datum dat de woning opgeleverd moet worden zorgen zij dat alle werkzaamheden zijn gebeurd, alles wat weg moet is weg en alles wat terug moet is dan ook weer terug. Kortom de woning is weer in de originele staat.