wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Een blauw Fakro rolgordijn gekocht

fakro rolgordijn

Mijn lievelingskleur is blauw en nu heb ik dus in deze kleur een zeer mooi Fakro rolgordijn gekocht. Het leuke hiervan is dat ik hiervoor de deur niet ben uit geweest. Alles heb ik namelijk online gekocht bij dakraampje.nl. Deze webwinkel heeft een zeer groot assortiment waaruit je makkelijk kan kiezen. Of je nu op zoek bent naar gordijnen, horren of zonweringen, het is hier allemaal te vinden. Voordeel is dat je makkelijk online een bestelling kan plaatsen en aan jou de keuze of je deze laat bezorgen of zelf op gaat halen in Arnhem.

fakro rolgordijn

Hier kan je een mooi Fakro rolgordijn kopen

Voor mijzelf de bestelling ophalen is geen optie, dus heb ik alles laten bezorgen. Het leuke is dat ik korting heb gekregen op het laten bezorgen. Want een bestelling die voor 22 februari besteld was, daar waren de verzendkosten geheel gratis. Niet getreurd, want als je op deze site gaat kijken staan er nog veel meer, interessante kortingen op. 

Inmiddels heb ik mijn nieuwe aankopen al hangen en daar ben ik erg blij mee. De levering hiervan ging erg snel en binnen een week na mijn bestelling was ik al in het bezit van mijn gordijnen. Niet alleen voor gordijnen kan je hier goed slagen, ook dakramen zijn hier in verschillende soorten en maten te vinden. Afhankelijk welk mode, of welke maat jij wilt hebben, is het hier wel te vinden. Het leuke is wanneer je hier een bestelling van een dakraam voor 10.00 uur plaatst, deze de volgende dag al geleverd kan worden. Dus wanneer jij besluit om een raam te gaan plaatsen, dan kan je deze wens al binnen twee dagen hebben uitgevoerd.

Goede service en een top garantie

Waar ik meestal bang voor was, wanneer ik iets online wilde bestellen, was dat de service of het product mij tegen zal vallen. Echter heb ik daar bij het dakraampje.nl nooit mijn twijfels over gehad. Omdat ik nog wat vragen had, voordat ik wilde bestellen heb ik eerst contact met dit bedrijf opgenomen. Dat is mogelijk via de mail, maar ook via de chat. Ik had gekozen voor de chat, omdat je dan meteen met iemand kan chatten. Mijn vraag werd meteen en heel duidelijk beantwoord en dat had mij over de streep gehaald, om hier mijn bestelling te plaatsen. Ik heb zeker geen spijt van mijn aankopen en ik kan het iedereen aanraden om hier een aankoop te doen. fakro rolgordijn