wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

De juiste trends

Veel mensen zijn de laatste jaren maar hard op zoek naar de laatste trends. Er komt een hoop kijken bij het bijhouden hiervan maar er zijn er een paar die eruit springen wanneer het aankomt op echte kwaliteit in huis. Zo is het woonbeton de laatste paar jaar absoluut in opkomst en je zou wel gek zijn als je niet aan boord zou komen met deze trend, het is namelijk iets dat je huis voorgoed zal veranderen.1

De basis voor je woning

Stel, je bent al jaren op zoek naar iets dat een compleet nieuwe sfeer je huis in zal ademen. Dan wil je natuurlijk iets dat ook echt absolute controle gaat krijgen. Woonbeton is een goed voorbeeld hiervan. Dit is echter niet een echte betonvloer. Het is een kunststofvloer met een betonlook. Toch kunt u wel rekenen op veel van de voordelen die u met een betonvloer ook heeft, die en nog meer zelfs. Zo is een kunststof woonbeton vloer geheel naadloos. Hierdoor wordt er ook geen vocht doorgelaten. Een vochtbestendige vloer is handig in de industrie maar ook in je woning.

Goed beton

Dus wat als woonbeton nu echt iets kan veranderen bij jou in huis, dan zou je daar toch voor willen gaan? Niemand zou zijn huis zoiets ontzeggen. Maar wat als woonbeton nu meer kan zijn voor je huis? Het levert kwaliteit en het brengt een geheel nieuw karakter in een woning. Daarnaast is het ook nog eens van ongekend hoge levensduur.

Tegen alles bestand

Het is namelijk zo dat woonbeton erg goed bestand is tegen vuil en andere viezigheid. Dit maakt dat het maar weinig onderhoud vereist en er toch altijd goed uit ziet. Dat is toch fantastisch om te weten, niet waar? Dat voorkomt dat je gietvloer er over een paar jaar uitziet alsof het compleet is uitgeleefd. En het laatste wat je wilt is een compleet nieuwe vloer aanbrengen na een paar jaar.