wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

De verschillende soorten LED spots

LED spots zijn ongetwijfeld de meest veelzijdige verlichting die ook nog eens veel kan besparen. Het grote voordeel van LED spots is dat ze in heel veel verschillende vormen en maten komen. Niet alleen heb je normale spots, ook heb je inbouwspots, panelen, opbouwspots en gehele lampen. Elk van deze type LED lampen komt ook nog eens in verschillende vormen, kleuren, maten en sterktes.

Om er zeker van te zijn dat je de beste kwaliteit LED spots krijgt, geeft Euroledshop naast een goede prijs ook 3 jaar fabrieksgarantie op alle LED lampen. Koop LED’s daarom alleen op Euroledshop.nl; LED spots voor de beste prijs.

LED verlichting

LED spots GU10

Dit is misschien wel de beste LED verkrijgbaar. De GU10 heeft een normale fitting waardoor hij gemakkelijk aangesloten kan worden. Daarnaast is deze verkrijgbaar in 2 verschillende wattages, 3 Watt en 5 Watt. Deze lampen zijn in staat om 16 verschillende kleuren te produceren. Van normaal wit tot rood, groen, blauw en alles wat daar tussenin zit.

Daarnaast kan de GU10 ook naar wens worden gedimd. Deze lamp wordt geleverd met een bijpassende afstandbediening waar je alles op kan regelen. Je kan een vaste kleur en sterkte instellen, of natuurlijk een programma selecteren. De GU10 is voorzien van letterlijk alle gemakken en is zeer scherp geprijsd.

LED grondspots

Veel verlichting komt van boven. Je gebruikt bijvoorbeeld een lamp boven de tafel om alles goed te zien en een leeslamp boven je boek om goed te kunnen lezen. Toch wil je de mogelijkheid hebben om verlichting uit de grond te laten komen. Dit is vooral handig wanneer je extra detail op iets wil leggen.

De LED grondspots zijn zowel binnen als buiten bruikbaar en kunnen ook in een zakelijke setting worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het accentueren van een kunstwerk of simpelweg de zijkant van een muur verlichten.

LED prikspots

Mensen die een tuin of oprit hebben kennen dit probleem: ’s nachts is het erg lastig om te zien wat hier gebeurd. Je kan gemakkelijk struikelen over dingen of kan bijvoorbeeld het sleutelgat niet vinden. In dit soort gevallen zijn LED prikspots de ideale oplossing. Je steekt ze simpelweg in de grond en sluit ze aan. Vervolgens kan je de lamp kantelen en draaien naar de goede positie en je zal nooit meer last hebben van het donker.