wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Wisten jullie dit al over kunststof schroten?

Kunstof schroten

Ik kreeg laatst de vraag of ik eens een artikel wil schrijven over kunststof schroten. Dit omdat zij niet wist wanneer je zoiets moet vervangen en waar je dit het beste kunt doen.

Kunstof profielenAls eerst zal ik uitleggen wat dit precies is, zodat jullie lezers ook weten waar het precies over gaat. Kunststof schroten zijn eigenlijk smalle planken van plastic die gebruikt worden voor de afwerking van schuurtjes of muren. Je zult ze bij jou in de omgeving vast weleens gezien hebben. Zulke schroten werden vroeger overigens ook veel gebruikt in bijkeukens. Omdat het materiaal vaak niet sterk is, gingen mensen op zoek naar andere mogelijkheden. Ook is het aanbod hier in maar erg beperkt. Ondanks dat ze vandaag de dag niet vaak gebruikt meer worden zie je deze dan ook steeds minder vaak bij de mensen in de tuin.

Gevelpaneel

Betere panelen of schroten

Kunstof schrotenGelukkig zijn er tegenwoordig bedrijven die betere kunststof schroten leveren. Neem nou een bedrijf als NPI. Zij leveren als alternatief onder andere gevelbekleding, gevelpanelen of kunststof rabatdelen. Deze zijn alle drie sterker en duurzamer als de oude PVC schroten. Ook nemen zij de plaatsing hiervan op zich. Op deze wijze hoef jij de ladder niet op en wordt het allemaal veilig gedaan. Ik ben op de site npibv.eu gekomen omdat ik een nieuwe vensterbank had geplaatst. Omdat de informatie hier op zo nuttig is, moest ik het met jullie delen. Dus ik hoop dan ook dat jullie hier je voordeel mee gaan doen.