wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Uw tuin weer up to date

De zomer staat pal voor de deur, het ideale moment om je tuin nog op tijd gereed te maken voor de warmte die ons te wachten staat. Sommige mensen zullen nu wellicht ook denken, onze tuin kan inderdaad wel een update gebruiken. Nieuwe planten, bomen, bloemen, bestrating etc. Waarschijnlijk heeft u zelf al een paar plannen in uw hoofd. Om deze plannen te vertalen naar concrete verbeteringen kunt u advies inwinnen bij een erkende interieur.tuinontwerp

Zowel zakelijk als particulier

Geen klant is ons te klein of groot, het is juist de variatie die het vak van een hovenier zo leuk maakt. Of het nou gaat om een klein moestuintje, een groot landschap of de tuinen om uw bedrijfspand, het is allemaal mogelijk. Voorheen werden hoveniers vooral ingeschakeld om de gemeentelijke tuinen bij te houden maar tegenwoordig komt het ook steeds vaker voor dat men een uitgebreid tuinontwerp voor de woning wenst.

Doe het gelijk goed

De meest mensen die kiezen voor en tuinontwerp doen dat niet voor een korte periode. Het is een flinke beslissing want je wil waarschijnlijk meerdere jaren met de nieuwe tuin vooruit kunnen. Een hovenier zal dit maar al te goed begrijpen omdat hij of zij eigenlijk niet anders doet.

Hoveniers met passie

Net zoals u gepassioneerd bent over uw woning en tuin, wilt u dat uw tuinman dat natuurlijk ook is. We raden u daarom aan om te kiezen voor een lokale specialist die u snel en persoonlijk kan bij staan. Een goede hovenier zal beginnen met een gesprek om uw wensen en behoeften vast te stellen. Daarna gaan ze aan de sla om een concept voor uw tuinontwerp te maken, het is ook mogelijk om slechts een deel te doen natuurlijk. Bij overeenstemming wordt een plan gemaakt zodra u precies weet waar u aan toe bent.