wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Overal je tuin netjes gemaaid

boommaaier

Het gras maaien in de tuin is een leuke bezigheid, je hebt direct resultaat na afloop. Wel is het lastig om rondom bomen te maaien, of als de grond niet vlak is dan moet je iets anders verzinnen. Met het gebruik van een bosmaaier kun je eenvoudig op plaatsen maaien waar je met een grasmaaier niet bij komt. Rondom bomen en struiken en bijvoorbeeld langs een hek. Maar ook in tuinen waar het gras niet vlak is kun je uitstekend met de maaier het gras op de juiste hoogte maaien.

boommaaier

Welk soort modellen zijn er?

Bij Toolnation.nl zijn er verschilende modellen van een bosmaaier in het assortiment, het meest voor de hand liggende model is op elektriciteit. Nadeel van dit model is wel dat je altijd in de buurt een stopcontact moet hebben, en goed uit moet kijken dat je de kabel niet raakt. Een model met een accu is daarentegen ideaal, nadeel van dit model is dat je een reserve accu moet hebben. Een benzine model is de sterkste van alle modellen, maakt wel veel herrie maar is geschikt voor het echte grove werk in je tuin.

Geschikt voor verschillende werkzaamheden

Je kunt met een bosmaaier veel verschillende werkzaamheden uitvoeren in de tuin, niet alleen het maaien van gras. Ook wanneer je een kleine struik af moet zagen kun je de maaier prima gebruiken, stammen tot ongeveer tien centimeter dik zijn mogelijk om in te korten. Natuurlijk zijn daar ook andere gereedschappen voor bij Toolnation, het beste is om de maaier te gebruiken om het gras netjes te houden.