wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Placemats bedrukken doe je bij Maxilia

maxilia-logo

Sinds kort ben ik erachter gekomen dat het mogelijk is om Placemats bedrukken te doen. Dit is voor mij een zeer interessant onderwerp, omdat ik een restaurant bezit. Het is dan ook al iets waar ik jaren naar op zoek ben.

Zoekenaanstekers

Van mijn medewerker heb ik dit te horen gekregen. Hij heeft namelijk gezien dat je bij Maxilia terecht kan voor deze vraag. Hij besteld namelijk altijd de benodigdheden voor onze horeca gelegenheid met het logo er op. Onze oude leverancier heeft namelijk een storing en nu zijn wij bij Maxilia terecht gekomen. Mijn medewerker is zeer enthousiast over dit bedrijf en wilt liever hier mee samenwerken. Dit vind ik overigens een goed idee en wilde ik hier meer over te weten komen.

Maxilia51268_mastvlagstaandmodel_150x400

Mijn medewerker heeft meteen een paar verschillende opties weergeven van de placemats bedrukken. Dit heeft een goede indruk op mij gemaakt en ik heb goedkeuring gegeven voor het idee. Daarom wilde ik meer te weten komen en heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en ik werd gedurende het gesprek netjes te woord gestaan. De medewerker weet duidelijk waar zij het over heeft en kan mij goed overtuigen. Het gesprek verliep goed en even later hebben mijn medewerker en ik de bestelling geplaatst. Wij kregen dezelfde dag nog een proefdruk. Geweldig bedrijf! Wij gaan zeker de samenwerking met Maxilia voortzetten in de toekomst.