wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Voordeel van planten wanden

Een zuurstofrijke werkomgeving verdient iedereen en dit kunnen we bereiken met een verticale tuin. Naast een betere en gezonde werksfeer geven onze planten wanden een groene natuurlijke uitstraling uit. U kunt u zich dan niet lang gestrest voelen tijdens het werken. 1 kijkje naar de plantenwand en u wordt getransporteerd naar een kalm rustgevend omgeving waar alle zorgen voor een momentje komen weg te vallen. Een gevoel die u naar binnen krijgt bij een boswandeling maar dan vanuit het comfort van uw kantoor. U zult zich dan weer vol met energie voelen en dan efficiënter kunnen werken. De planten op kantoor stralen een energie uit waar u ook van kan profiteren.

Verbeterde luchtkwaliteit

De planten op kantoor dienen als een luchtfiltersysteem wat kan bijdragen aan een gezonde kantoorklimaat. 1 maal 24 uur werken de planten op kantoor om CO2 om te zetten in zuurstof. Dit zorgt ervoor dat uw kantoor koel en vochtige lucht bevat. Er zijn een aantal voordelen voor het hebben van goede kantoorklimaat. Het blijkt namelijk dat bij een hoge zuurstofgehalte in de lichaam de persoon meer productief is. Ook gaat de creativiteit omhoog en wordt het werken prettiger. Het immuunsysteem van uw lichaam zal zich verder ontwikkelen wat zorg voor minder zieke dagen. Dus u zult meer verlofdagen kunnen genieten met de familie.

Moderne architectuur

Van planten op kantoor naar groene architectuur bij moderne gebouwen. Het is doel is om het ecosysteem te redden. We willen graag dat iedereen een bijdragen doet om een eco vriendelijk omgeving achter te laten voor de komende generatie. Klimaatverandering is een groot probleem en het probleem blijft maar groeien. Groene gebouwen met levende planten wanden is een stap in de goede richting om klimaatverandering tegen te gaan. Wij hebben de perfecte decoratie voor uw kantoor en u kunt kiezen uit verschillende plantensoorten.