wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Rookkanaal Dubbelwandig koopt u bij Bouw-handel

logo-bouw-handel

Al een tijdje zit ik erover na te denken om de kachel die wij nu hebben te vervangen. Zelf vind ik hem namelijk niet meer bij het interieurp passen en moet het Rookkanaal Dubbelwandig ook vervangen worden. Nu ben ik vooral van gedachten veranderd, omdat mijn vader nog een kachel in de schuur heeft staan. Dit is een erg mooie kachel die mijn aandacht gelijk heeft getrokken. De kachel heeft namelijk een vintage tintje die mij zeer aanspreekt. Daarnaast moet ik alleen nog een rookkanaal dubbelwandig vinden.

ZoekenISODUCT_rookkanalen_-

De kachel zat al in het huis toen wij het aanschaften. Wij weten dan ook niet precies waar wij terecht moeten voor deze opdracht. Het leek mij verstandig om het internet op te gaan en aan mijn vader te vragen waar wij terecht konden hiervoor. Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren. Toch is er maar een bedrijf die gelijk mijn aandacht kreeg, namelijk Bouw-handel. In de tussentijd kreeg ik van mijn vader te horen dat wij bij Bouw-handel moeten zijn voor een geschikt rookkanaal. Hij gaf de afmetingen mee en ben ik direct op de website van Bouw-handel gegaan.

Bouw-handelopstand7

Bouw-handel heeft een ruim assortiment met kwalitatieve producten. Al deze producten trokken mijn aandacht. Toch vond ik al gauw het product dat ik nodig heb. Daarnaast geeft Bouw-handel de laagste prijs garantie en hebben zij een snelle en veilige levering. Volgens het bedrijf krijg ik binnen een paar dagen de levering binnen en kunnen wij de kachel installeren, geweldig!