wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Handige passpiegel staand

Bekijk de handige passpiegel staand bij de Spiegelshop. Op de site zie je de spiegel Carlos wat een ideaal formaat heeft om jezelf van top tot teen te zien. Een passpiegel staand zoals de Carlos moet eigenlijk altijd in de buurt van de garderobekast staan. Mocht de Carlos niet jouw smaak passpiegel staand zijn, de Masson wit en de zwarte Masson zijn prachtig. De passpiegel Milano heeft anders dan de Masson en Carlos geen strakke lijst. De Milano zou ook als decoratie in een landelijk interieur passen. De spiegel Sense is weer te omschrijven als vintage, en zo zijn er spiegels naar ieders smaak en stijl.

De Spiegelshop heeft een lijstenmakerij

Als de passpiegel staand naar jouw smaak er niet tussen staat, dan kun je het beste contact opnemen met de Spiegelshop. Onderaan de internetpagina staan de contactgegevens. Schroom niet om te bellen ook al is het aanbod van spiegels gigantisch groot. De Clear is bijzonder. Iedereen kent de spiegel zonder lijst uit badkamers, en de Clear is een spiegel zonder lijst. Hierin zijn verschillende modellen zo ook een passpiegel staand van 60 cm breed en 120 cm hoog. Maar welke Clear je ook bekijkt, de rand is bijzonder mooi afgewerkt en dat is bij de ronde spiegel goed te zien.

Spiegels zijn naast praktisch uiterst decoratief

Neem bijvoorbeeld Berlin zilverrood. Zo’n spiegel zal overal goed staan. In de badkamer een spiegel boven de wasbak, een passpiegel bij de kledingkast en dan de Berlin in de gang. Dat is handig, voordat je naar buiten gaat kun je kijken of je make-up moet bijwerken of haren moet stylen. Maar die Berlin zal ook prachtig staan ter decoratie in een woonkamer. Je verkrijgt meer ruimte en licht. Mocht de spiegel Berlin zilverrood niet jouw smaak zijn, dan kun je nog uitwijken naar de spiegel Cambridge, of de Clermont met een sierlijke gouden lijst. Er is keuze genoeg, kijk voor een koopje bij de sale.